Yhdistykset

JHL Yhdistys 197

Espoon kaupungin työntekijät JHL ry:n jäsenistö muodostuu mm. seuraavista ammattiryhmistä:
laitoshuoltajat, kiinteistönhoitajat, koulunkäyntiavustajat, liikuntahenkilöstö,
ruokapalvelutyöntekijät, kokit, ruokapalveluesimiehet, osa tuntipalkkaisista työntekijöistä sekä Espoon seurakuntayhtymän henkilöstöstä.

JHL Yhdistys 869

Yhdistyksen toimialueena on Espoon kaupunki ja sen tarkoituksena on koota Espoon kaupungin ja kaupunkikonserniin kuuluvien yhteisöjen palveluksessa tai vastaavilla yksityisillä sopimusaloilla työskentelevät ja yhdistyksen järjestämisalalle opiskelevat liiton piiriin.

Muut Espoolaiset JHL- yhdistykset

Yhdistys 615 Espoon julkisten ja teknisten alojen työntekijät JHL ry. Yhdistykseen kuuluvat Espoon kaupungin tuntipalkkaiset työntekijät.

069 Jorvin sairaalan JHL ry
190 Etelä-Suomen tutkimusalojen henkilöstö JHL ry